Interessant:

Philips introduceert GoGear SoundDot USB-MP3-speler

nieuws 10 april 2012 om 14:01

Philips heeft haar serie GoGear-mediaspelers vernieuwd: de Ariaz, Muse en Vibe hebben een restyling ondergaan en met de Philips GoGear SoundDot is er ook een nieuw model USB-MP3-speler aan de GoGear-serie toegevoegd.

De Philips GoGear SoundDot is een compacte USB-MP3-speler, die komt het blauw, wit of roze. De speler heeft 2GB geheugen en is dankzij de USB-poort eenvoudig aan je computer te koppelen. De SoundDot heeft een geintegreerde klem waarmee je hem aan je kleding kan bevestigen en biedt "LED- en geluidsindicatie voor opladen en eenvoudige navigatie". Een LED-lichtje en korte piepjes geven aan of je speler aan of uit is, en of de shufflemodus is ingeschakeld of niet. Een knipperend rood lampje en piepjes waarschuwen je wanneer de batterij bijna leeg is.á

Muziek is snel over te dragen via de USB-poort ("Direct USB") en dankzij de FastCharge-functie is 6 minuten opladen genoeg voor een speeltijd van 60 minuten. Een volledig opgeladen batterij biedt 6 uur speeltijd. Verder ondersteunt de GoGear SoundDot de Philips Songbird-software waarmee je muziek kan zoeken, afspelen en synchroniseren.

Philips GoGear SoundDot
Philips GoGear SoundDot

Naast de nieuwe Philips GoGear SoundDot heeft Philips ook vernieuwde uitvoeringen van de Philips GoGear Ariaz, GoGear MuseGoGear Vibeáen GoGear RaGaágeintroduceerd. De SoundDot ligt vanaf april in de winkels en kost 20 euro.

portablegear.nl