Interessant:

Super Meat Boy naar iPhone en iPad

nieuws 4 april 2012 om 08:10

Ontwikkelaar Team Meat gaat een speciale versie van het populaire puzzel/platformspel Super Meat Boy uitbrengen voor iOS. De game was een grote hit op Xbox Live en Steam.

Super Meat Boy is oorspronkelijk uitgebracht in 2010 en werd juichend door de vakpers onthaald. In de game speel je een mannetje van vlees, die moet proberen levend door levels met allerhande gevaren te komen.

Er waren al geruchten dat Team Meat Super Meat Boy voor iOS zou uitbrengen, maar de ontwikkelaar heeft het nu officieel bevestigd. De versie voor de iPhone en iPad ondergaat echter een complete remake en zal onder de naam Super Meat Boy: The Game uitkomen. Waarschijnlijk komt er ook een Android-editie aangezien Team Meat spreekt van "Super Meat Boy for iOS (and more!)".

Super Meat Boy: The Game voor iOS krijgt nieuwe graphics en zal "volledig worden geoptimaliseerd voor touch-apparaten". "Zodat het geen 'shitty' overzetting is van een bestaand spel met mislukte touch-knoppen overal op het scherm, die enkel het zicht van de speler blokkeren en de bediening frustrerend maken", aldus Team Meat in een statement.

Super Meat Boy: The Game voor iPhone / iPad
Super Meat Boy: The Game voor iPhone / iPad

Het is nog niet bekend wanneer Super Meat Boy: The Game voor iOS en Android officieel uitkomt.

Team Meat