Interessant:

SonyEricsson presenteert vlaggenschip Z600

nieuws 3 september 2003 om 19:01

SonyEricsson komt met een nieuw topmodel mobiele telefoon. De Z600 moet het nieuwe vlaggenschip worden van SonyEricsson. Zo beschikt de Z600 onder andere over verwis-selbare frontjes en een ingebouwde digitale camera.

Sony's nieuwste model is een schelp telefoon met een 16-bit kleuren TFT scherm en een schermpje op de voorkant. Verder beschikt het toestel over Bluetooth, waarmee onder andere foto's uitgewisseld kunnen worden met een computer.



De Z600 maakt het mogelijk om de genomen foto's razendsnel uit te wisselen via QuickShare. Verder kan men met de Z600 ook eigen polyfonische ringtones maken en delen met anderen.



De Z600 voldoet ook aan de eisen van gamers, zo is het spel V-Rally 2 standaard geprogrammeerd. Via Bluetooth kan men zelfs in multiplayer mode spelen. Voor de fervente gamers komt Sony met de Gameboard EGB-10, een soort gamepad.



Verder komt Sony deze week ook met twee andere telefoons, de Z200 en de T230. Opvallend is de lancering van Sony's nieuwste accessoire: een kleine raceauto die bestuurd wordt door elke Sony telefoon met Bluetooth. De Bluetooth CAR-100 is vanaf december 2003 beschikbaar.

infoSync World