Interessant:

Panasonic Eluga power: 5-inch Android 4.0-smartphone

nieuws 27 februari 2012 om 09:58

Nadat Panasonic vorige week al bekend maakte met de robuuste Panasonic Eluga terug te keren naar Europa, introduceert het nu nog een Eluga-model: de Eluga power is een 5-inch Android 4.0-smartphone.

De stijlvolle Panasonic Eluga power is uitgerust met Qualcomms Snapdragon TM S4 dual-core processor, een prachtig 5.0 inch HD LCD scherm (1280x720 pixels) en een 1080p Full HD video mogelijkheid. Met Android 4.0 heeft de Eluga power ook de beschikking over NFC technologie, waardoor je contactloos data kan versturen en ontvangen inclusief contactloze betalingen.

De Eluga power is 9,6 millimeter dik en past door het slanke ontwerp eenvoudig in je broekzak of kleding. Het 5-inch scherm heeft een dunne omlijsting en laadt ondanks het grote scherm supersnel op. Na slechts 30 minuten is de grote 1800mAh batterij al voor de helft opgeladen.

Panasonic Eluga power
Panasonic Eluga power

De Eluga power is verder onder meer voorzien van een 8-megapixel camera met een Full HD-videorecorder en 8GB geheugen (uitbreidbaar via microSD). Het toestel heeft een IP57-certificaat, wat betekent dat de Eluga power stof- en waterbestendig is, evenals de vorige week geintroduceerde (4,3-inch) Panasonic Eluga.

Informatie over de prijs en de beschikbaarheid van de Panasonic Eluga power volgt.

portablegear.nl