Interessant:

SMSen wordt 20 procent goedkoper bij KPN

nieuws 1 september 2003 om 17:33

Klanten die veel SMS'en (meer dan 1 per dag) zijn vanaf 1 november voordeliger uit met Hi PrePay. Zij kunnen dan SMS berichten al versturen vanaf 18 eurocent. Het minimumbedrag per bericht is nu 23 eurocent.

Staat bij de klant bereikbaarheid voorop, dan is KPN PrePay aantrekkelijk. Het beltegoed blijft 12 maanden geldig. Voorwaarde is wel dat er eens in de zes maanden inkomend of uitgaand verkeer is. Dus bellen of gebeld worden, SMS'en of i-mode gebruiken. Op dit moment is het beltegoed bij zowel Hi PrePay als KPN PrePay 6 maanden geldig.

Het nieuwe aanbod van Hi PrePay en KPN PrePay biedt klanten een duidelijke keuze en is het resultaat van de uitkomsten van doorlopend marktonderzoek. Klanten krijgen na een analyse van hun belgedrag een persoonlijk advies toegestuurd over wat voor hen de beste optie is.

Het nieuwe aanbod geldt vanaf 1 november 2003 voor nieuwe en bestaande klanten. Uitgebreide informatie hierover is beschikbaar op www.kpn.com, www.hi.nl en tevens onder het speciale gratis informatienummer 0800 – 1245.

KPN