Interessant:

Edward Norton promoot LG Prada 3.0

nieuws 9 februari 2012 om 01:02

De Amerikaanse acteur Edward Norton en het Oekraïens-Canadese model Daria Werbowy worden de gezichten van de nieuwe LG Prada 3.0-modetelefoon.

Edward Norton is bekend van Hollywood-blockbusters als Primal Fear, Fight Club, American History X, Red Dragon en The Incredible Hulk. Daria Werbowy geniet vooral bekendheid als gezicht van het Franse make-upmerk Lancôme; daarnaast werkte ze al eerder voor Prada.

Volgens LG "weerspiegelen Norton en Werbowy de kernwaarden van de LG Prada 3.0-telefoon: een stijlvol uiterlijk en een slim innerlijk". Dr. Jong seok Park, CEO van LG meldt dat "LG blij is deze talentvolle en succesvulle individuen te hebben gestrikt voor de lancering van de nieuwe Prada-smartphone. Ze staan voor de essentie van de LG Prada 3.0-telefoon: een combinatie van stijl en substantie".

De LG Prada 3.0 (P940) is eind 2011 geintroduceerd. De modieuze smartphone draait op Android 2.3 en is voorzien van verschillende Google-apps, een 4,3-inch touchscreen, een 1GHz dual-core processor, WiFi, een 1,3-megapixel webcam, een 8-megapixel camera met een LED-flitser en een 1080p Full HD-videorecorder.

Edward Norton en Daria Werbowy promoten LG Prada 3.0
Edward Norton en Daria Werbowy promoten LG Prada 3.0

Korean Newswire


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws