Interessant:

iPhone 4 hoes van Nederlandse bodem

nieuws 27 augustus 2011 om 09:58

Met de Press Case van de Nederlandse ontwerper Rémon Brandsen is het nu mogelijk om je iPhone 4 op een comfortabele manier vast te houden én om hem overal op te hangen waar je wilt.

Op het vrij normale zwarte harde telefoonhoesje is een leren ring, met een drukknoop, geklonken. Schuif je vingers door de leren ring en je hebt ineens een veel betere grip op je iPhone 4. De houder kan geroteerd worden in alle standen, voor de optimale stand. Je iPhone 4 kan op deze manier niet snel meer uit je hand vallen, en je grip op je telefoon is stukken beter.

Brandsen Press Case iPhone 4
Brandsen Press Case iPhone 4

Door de drukbevestiging (drukknoop) van dit iPhone 4 accessoire bevestig je je smartphone overal, bijvoorbeeld aan de speciale bureaustandaard, aan een keukenkastje of aan de zuignaphouder voor in de auto. Gewoon drukken en hij zit vast.

De Press-Case is een met een dun laagje rubber afgewerkte hardcase, waarbij alle aansluitingen én de camera van de iPhone 4 vrij blijven. Bransen levert de Press-Case op verzoek ook voor de Samsung Galaxy S II en andere smartphones.

Phonextra.nl verkoopt de Press-Case inclusief één drukknoop-plakplaatje voor €29,99 en levert ook de accessoires. De cases worden op bestelling gemaakt en dus is de levertijd 3 werkdagen.

Phonextra