Interessant:

LG Optimus Pro C660 aangekondigd

nieuws 11 juli 2011 om 11:32

LG heeft onverwacht een nieuwe mid-range smartphone geintroduceerd; deze LG Optimus Pro (C660) draait op Android 2.3 en beschikt over een qwerty-toetsenbord.

De LG Optimus Pro (met modelnummer C660) doet enigszins denken aan eerdere messaging-telefoons van LG, zoals de LG C300 en de LG GW300. Een belangrijk verschil is echter dat dit model draait op Android 2.3 Gingerbread (in plaats van een toesteleigen besturingssysteem), waardoor je meer mogelijkheden tot je beschikking krijgt. Uiteraard is het mogelijk om op het 2,8-inch touchdisplay te browsen en je e-mail te checken. Hiertoe ondersteunt de Optimus Pro GPRS/EGDE/HSDPA en WiFi. Met de 3-megapixel camera maak je snel foto's die je meteen uploadt naar een van je sociale netwerken. Dankzij de GPS-ondersteuning vind je de weg via Google Maps.

LG Optimus Pro (C660)
LG Optimus Pro (C660)

Het is nog niet bekend wanneer de LG Optimus Pro in Nederland of Belgie verschijnt. Ook is het nog twijfelachtig of het toestel in ons land uberhaupt onder deze naam verschijnt. In Italië ligt het toestel binnenkort waarschijnlijk al wel in de winkels voor een prijs rondom de € 170.

EuroDroid