Interessant:

HTC EVO 3D naar Nederland

nieuws 27 juni 2011 om 11:56

HTC brengt de HTC EVO 3D, HTC's eerste 3D-smartphone, ook uit op de Nederlandse markt; het toestel verscheen eerder dit jaar al in de Verenigde Staten. [video]

Afgelopen maart maakte HTC Frankrijk al via Twitter bekend dat de HTC EVO 3D in Europa zou verschijnen. Nu heeft HTC dan officieel aangekondigd dat het toestel vanaf augustus ook in Nederland op de markt komt. De EVO 3D beschikt, net als de concurrerende LG Optimus 3D over een 3D-display, die 3D-beelden toont zonder dat je daarvoor een apart brilletje nodig hebt.

De HTC EVO 3D heeft een helder 4,3-inch qHD-display (960 x 540 pixels) en beschikt naast een 3D-display ook over een 5-megapixel dual-camera (met een 720p HD-videorecorder), waarmee je 3D-afbeeldingen en 3D-video's kan maken. Je wisselt eenvoudig tussen 2D- en 3D-beeld (ook bij het gebruik van de camera) met een knopje aan de zijkant van het toestel. Verder is het toestel uitgerust met de laatste editie van Android 2.3 Gingerbread (Android 2.3.4), een 1,2GHz Qualcomm Snapdragon-processor en een 1,3-megapixel frontcamera om mee te videochatten. Op de EVO 3D zijn video's in 1080p Full HD-kwaliteit te bekijken en middels HDMI (1.3) koppel je het toestel eenvoudig aan je HD-televisie.

HTC EVO 3D
HTC EVO 3D

De HTC EVO 3D verschijnt in augustus in de Benelux voor een verkoopadviesprijs van 599 euro. Tegelijkertijd met dit toestel komt waarschijnlijk ook de HTC Watch-dienst - waarmee je films kan huren - in Nederland beschikbaar.

portablegear.nl