Interessant:

KPN koopt Tringg

nieuws 14 maart 2011 om 10:20

6GMOBILE heeft per 1 maart 2011 Tringg, aanbieder van sim-only abonnementen, aan KPN verkocht. 6GMobile belooft "dat niets verandert, behalve de naam van de leverancier".

Dat meldt 6GMOBILE. Tringg is een van van de vele nieuwe services die 6GMOBILE de laatste 18 maanden gelanceerd heeft. Andere voorbeelden van private labels - naast Tringg - die 6GMOBILE in korte tijd gelanceerd heeft zijn labels als Kruidvat Mobiel, Ajax Mobile, Citytel en Mobilized06.

Op de site van Tringg is te lezen dat KPN "met deze abonnementsvorm nieuwe klanten wil werven." Daarna volgt een (kromme) zin die geinterpreteerd kan worden als lichte kritiek op KPN omdat ze liever iets overnemen dan zelf iets nieuws beginnen: "Kennelijk heeft KPN geredeneerd dat het goedkoper was om Tringg over te nemen dan om er zelf vanuit het niets mee te beginnen. Door de verkoop van Tringg heeft 6GMOBILE tijd en budget voor iets nieuws."

6GMOBILE zegt "de opbrengst van de verkoop van Tringg te zullen aanwenden voor de ontwikkeling van nieuwe innovatieve mobiele diensten." Het aanbod, de service en voorwaarden van Tringg worden niet aangepast.

sim-only-vergelijk.nl