Interessant:

Sizz: nieuwe mobiele provider

nieuws 4 februari 2011 om 10:14

Vodafone en RTL Nederland lanceren maandag 7 februari Sizz, een nieuwe mobiele provider met mobiele abonnementen en sim-only's speciaal voor vrouwen.

Sizz is, aldus Vodafone en RTL, "ontwikkeld op basis van de behoeften van de vrouwelijke consument om mobiel gebruik leuker en makkelijker te maken. "

Abonnees krijgen via de mobiele Sizz applicatie (app) toegang tot een selectie van RTL-programma's, zoals 'RTL Boulevard', 'Editie NL' en 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Gratis en zonder reclame. Ook biedt Sizz videosnacks aan, zoals een preview van 'GTST' een dag voor uitzending. Sizz zorgt er tevens voor dat je als abonnee voorrang krijgt bij de kaartverkoop voor verschillende evenementen, bijvoorbeeld de opnamen voor de nieuwe reeks van 'The voice of Holland'.

Bellen, sms'en en internet komen bij Sizz uit ÚÚn bundel. Het tarief buiten de bundel is gelijk aan het tarief binnen de bundel. Zowel bij de abonnementen met toestel als de sim-only's heb je bij Sizz de keuze uit vijf abonnementen, te weten 'Sizz Fan', 'Sizz Talent', 'Sizz Friend', 'Sizz Love' en 'Sizz Addict'. Tarieven vind je op Sizz.nl. Vodafone is de laatste tijd druk met het opstarten van nieuwe mobiele aanbieders, want onlangs startte het bedrijf ook sim-only-aanbieder hollandsnieuwe.

abo-vergelijk.nl