Interessant:

HTC Smart2 uitgelekt

nieuws 1 juni 2010 om 08:25

Op internet is de HTC Smart2 uitgelekt; ten opzichte van het originele model zou deze budgetvriendelijke smartphone nu voorzien zijn van WiFi en Office Suite.

De HTC Smart is een budgetvriendelijke full-touch telefoon van HTC die nu eens niet op Android of Windows Mobile draait, maar op het onbekende Qualcomm BREW Mobile-platform. Wel is de Smart voorzien van de bekende HTC Sense-interface. De Smart is vooral bedoeld voor sociaal netwerken en is daarom, gezien de beperkte mogelijkheden ten opzichte van andere smartphones, eerder een "Twitter-phone" dan een echte smartphone.

CellPassion heeft nu uit niet nader genoemde maar "vertrouwelijke" bron vernomen dat HTC komt met een opvolger voor de Smart: de HTC Smart2. Dit model zou als extra ten opzichte van het originele model voorzien zijn van WiFi en Office Suite waarmee je documenten en spreadsheets kan editen.

Als we CellPassion mogen geloven komt de HTC Smart2 al over enige maanden uit. HTC heeft echter nog niets officieel over het toestel bekend gemaakt, derhalve het is nog even afwachten of het toestel daadwerkelijk gaat uitkomen.

CellPassion


Gerelateerde producten