Interessant:

Olympus PEN E-PL1 30 dagen op proef

nieuws 10 maart 2010 om 08:31

Olympus heeft een actie gestart waarmee je de Olympus PEN E-PL1 camera 30 dagen op proef kan nemen; na aankoop kan je de camera binnen 30 dagen terug sturen.

Olympus is zo overtuigd van de kwaliteit van de Olympus PEN E-PL1 dat de de fabrikant het aandurft om gebruikers een proeftijd van 30 dagen met de camera te geven. Als je de camera hebt gekocht en het model voldoet niet aan je verwachtingen, stuur je de camera binnen 30 dagen terug naar Olympus en ontvang je je aankoopbedrag retour.

De Olympus PEN E-PL1 is een camera die het midden houdt tussen een traditionele compactcamera en een spiegelrefelexcamera. Dit betekent onder meer dat je de camera kan voorzien van verschillende lenzen. Niettemin heeft Olympus geprobeerd de bediening zo eenvoudig mogelijk te houden, onder andere door toegankelijke taal in de menu's te gebruiken. Zo wordt er niet gesproken over het het veranderen van het diafragma, maar over een "scherpe-" of "wazige" achtergrond in de foto.

De actie geldt bij aanschaf van een Olympus PEN E-PL1 bij Nederlandse fotovakzaken tussen 1 maart en 15 juni 2010. Deze actie geldt alleen voor de E-PL1 14-42 mm kitversie en voor de E-PL1 body.

portablegear.nl


Gerelateerde producten