Interessant:

Veel klachten over Google Nexus One

nieuws 12 januari 2010 om 16:46

Over de Google Nexus One, die 5 januari in de VS is geintroduceerd, wordt veel geklaagd; Amerikanen zijn onder meer in verwarring over waar ze kunnen klagen.

In de Verenigde Staten is de Google Nexus One, die uit de fabriek van HTC komt, simlockvrij verkrijgbaar of verkrijgbaar met een abonnement bij T-Mobile. Consumenten twijfelen daarom of ze bij Google, HTC of T-Mobile met hun problemen en vragen terecht kunnen.

Onvrede is er verder over het gegeven dat Google alleen bereikbaar is en reageert op e-mails en dat de zoekgigant geen telefonische helpdesk beschikbaar heeft voor vragen en klachten over de Nexus One. Mensen willen vooral weten hoeveel ze voor de telefoon moeten betalen bij bepaalde abonnementen. Daarnaast zijn er veel problemen met draadloze 3G-netwerken en het synchroniseren van contacten met bestaande Google accounts.

Google zegt er alles aan te doen om de problemen op te lossen. De Nexus One komt later jaar waarschijnlijk later dit jaar ook in Nederland op de markt, naast simlockvrije modellen zal Google's smartphone in ons land verschijnen bij Vodafone.

BBC