Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Rijbewijstheorie op je mobieltje

nieuws 2 november 2009 om 08:30

Volkswagen en Examencentrum.nl hebben een applicatie geintroduceerd waarmee je vragen voor je theorierijbewijs via je mobieltje kan oefenen.

Volkswagen is sinds mei dit jaar gestart met het Volkswagen Rijbewijs programma. Een programma dat voordeel biedt aan cursisten die les nemen bij ÚÚn van de aangesloten 100% Volkswagen rijscholen, waarbij ruim 400 rijscholen zijn aangesloten. Het voordeel voor de cursisten bestaat onder andere uit kans op gratis rijlessen en een rijvaardigheidstraining nadat men geslaagd is.

Een van de andere voordelen is dat je als cursist gratis theorie examens kan oefenen. Dit is mogelijk gemaakt door een samenwerking met examencentrum.nl, marktleider in het oefenen van CBR theorie-examens via de computer. De stap naar Theorie via Mobiel was eenvoudig omdat de mobiele telefoons steeds meer kunnen en de grotere schermen de theorievragen duidelijk kunnen weergeven.

Voor iedereen die over een iPhone of iPod touch beschikt, is het nu mogelijk de CBR theorie examens voor de bromfiets, motor en auto op een professionele manier te oefenen. Alle examens zijn naast de fotovragen voorzien van gesproken vragen en motivaties en van een uitgebreide examenanalyse. Naast het oefenen van theorievragen en het doen van volledige examens onder tijdsdruk wordt er ook in verschillende periodes een Theorie Battle georganiseerd. De Battle bestaat uit drie afvalronden waar iedereen aan kan meedoen. Degene die de meeste vragen goed beantwoorden gaan door en de uiteindelijke winnaar wint gratis rijlessen t.w.v. € 450.

Meer informatie over theorie via mobiel en de applicatie zijn te vinden op www.volkswagenrijbewijs.nl. De bezitters van een iPhone kunnen de applicatie ook downloaden via de Apple Store of via www.examencentrum.mobi.

portablegear.nl