Interessant:

Lancering Orange Nederland 31 maart

nieuws 24 maart 2003 om 21:42

Orange start zijn activiteiten in Nederland op maandag 31 maart 2003. De lancering van Orange Nederland gaat gepaard met de introductie van nieuwe producten en diensten.

David Holliday, CEO van Orange Nederland over de lancering op 31 maart: "Bij Orange ligt de focus op de klant, en dat zal altijd zo blijven. We bekijken de wereld door de ogen van de klant en passen ons aanbod aan de veranderende wensen, eisen en voorkeuren van de klant. De introductie van Orange brengt creativiteit, innovatie en hoogstaande diensten naar Nederland. We zorgen ervoor dat klanten over datgene beschikken wat ze vandaag de dag nodig hebben en wensen. Hieraan voegen wij een ongeėvenaarde servicekwaliteit toe en een bijzondere beleving voor de klant. Kortom we bieden gemak door communicatie in het dagelijks leven aangenamer en gemakkelijker te maken."

Deze mooie woorden van Holliday en investeringen in Nederland van zo'n 400 miljoen euro vertalen zich in de volgende nieuwe diensten. Orange Ready, een nieuwe prepaid dienst; Orange Free een abonnementsdienst van Orange; Orange Smart, de voordelen van een abonnement zonder de verplichtingen van gelijke maandelijkse lasten; Share; een abonnement van zes euro per maand voor GPRS diensten (te gebruiken in combinatie met elke andere Orange dienst); en, tot slot, de Orange SPV, een telefoon met Microsoft Windows. De SPV is de eerste in een nieuwe generatie handsets. Deze nieuwe standaard in mobiele communicatie apparatuur combineert hoge resolutie kleuren, snelheid, volledige webtoegang, mobiele e-mail;, instant messaging, een camera en een mp3-speler.

Vanaf vandaag zullen reclames op radio en televisie, ondersteund door outdoor reclame, de naamsverandering van Dutchtone bekend maken. Verder drijft er een levensgroot Ornage logo door de historische Nederlandse waterwegen. Orange maakt helaas nog niets bekend over het inzetten van hun UMTS licentie.

PortableGear.nl