Interessant:

LG New Chocolate BL40 kost 599 euro

nieuws 15 oktober 2009 om 10:41

LG heeft eindelijk de LG New Chocolate (BL40) officieel in Nederland geintroduceerd; het design-toestel is vanaf half oktober verkrijgbaar voor een adviesprijs van 599 euro.

De LG New Chocolate BL40 is het vierde toestel in LG's Black Label-designserie. Opvallend is vooral het 4-inch 21:9 HD LCD-scherm. Dankzij HSDPA kan je hier prettig op internetten zonder al te veel te hoeven scrollen. Multimedia is bovendien op een groot scherm te bekijken middels de breedbeeldvideospeler. Leuk is verder de Dual Screen User Interface. Deze functie plaatst twee verschillende beelden naast elkaar. Hiermee kan je bijvoorbeeld je inbox zien met daarnaast tegelijkertijd een geopende e-mail.

LG New Chocolate BL40

"De New Chocolate straalt de voor de Black Label Series kenmerkende creativiteit en stijl uit", zegt Bas Tulner, Category Marketing Manager bij LG Electronics Mobile Benelux. "Net als bij zijn voorganger zijn we er zeker van dat de New Chocolate zijn eigen stempel op de mobiele-telefoonmarkt zal drukken en onze positie in de markt verder zal versterken."

De LG New Chocolate BL40 ligt vanaf half oktober 2009 in de winkels voor een adviesprijs van 599 euro. LG komt binnenkort ook met een klein broertje van de BL40, de LG New Chocolate BL20.

portablegear.nl