Interessant:

TomTom Start geintroduceerd

nieuws 6 oktober 2009 om 14:47

TomTom heeft vandaag de TomTom Start geintroduceerd, een instapmodel navigatiesysteem van 129 euro met verwisselbare kleurrijke covers (voor een meerprijs).

De TomTom Start is speciaal ontworpen voor mensen die niet zo vaak de auto nemen en voor bestuurders die de voordelen van autonavigatie nog niet hebben ervaren.

TomTom Start

De TomTom Start heeft een eenvoudig menu dat bestaat it een gebruikersinterface met slechts twee knoppen, te weten , "Route plannen" en "Door kaarten bladeren". De TomTom Start is met 128 gram zeer licht, heeft een compact 3.5" scherm en wordt geleverd met een EasyPort montagekit. Hiermee past het navigatieapparaat met de ge´ntegreerde bevestiging in een broekzak, kleine tas of het handschoenenvak in de auto.

De TomTom Start ondersteunt IQ Routes en Map Share. De IQ Routes technologie berekent de snelste route op elk moment van de dag, met nauwkeurige reistijden. Via TomTom's MapShare technologie is het mogelijk zelf wijzigingen in de kaarten kunnen aanbrengen. Daarnaast profiteer je als TomTom-gebruiker ook zelf van de gratis duizenden kaartcorrecties die dagelijks worden gedeeld.

Via het vereenvoudige menu heb je verder eenvoudig toegang tot de database met flitslocaties en duizenden nuttige plaatsen die al op het apparaat zijn ge´nstalleerd.

Leuk is verder dat de TomTom Start beschikt over verwisselbare frontcovers (StartSkins) (met bijpassende beschermtassen) - deze zijn met 14,95 euro per kleur echter niet goedkoop. In de winkel zijn de kleuren Flaming red, Ice blue, Electric green, Deep purple beschikbaar als StartSkin, online zijn ook de kleuren Sunburst yellow en Flaming orange verkrijgbaar.

TomTom Start

De TomTom Start standard edition is in de detailhandel verkrijgbaar in zwart-wit (alleen EU-kaart) voor Є 129 met een regionale kaart en Є159 met een Europese kaart. Verwisselbare covers (StartSkins) zijn verkrijgbaar via de homepage van TomTom Ún in de detailhandel voor slechts €14,95 per kleur.

portablegear.nl


Gerelateerde producten