Interessant:

BlackBerry krijgt slider-toetsenbord

nieuws 28 september 2009 om 16:44

Volgens de laatste geruchten op internet krijgt een nieuwe BlackBerry (met de vreemde codenaam Mr. T.) een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord.

De BlackBerry met het uitschuifbare qwerty-toetsenbord heeft voorlopig het modelnummer 9900 gekregen en de codenaam Mr. T. - naar de bekende acteur uit de A-Team. Met deze actieserie uit de jaren '80 heeft de nieuwe BlackBerry echter niets te maken.

Volgens de bronnen is deze smartphone momenteel in de eerste fase van ontwikkeling en zou het de Storm 3 kunnen worden. Dat is dan wel enigszins vroeg, want BlackBerry heeft de Storm 2 ook nog niet op de markt gebracht.

Maar hoe nieuw is dit gerucht eigenlijk? Afgelopen april lekte ook al een concepttekening uit van een BlackBerry met een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord. Toen werd nog gedacht dat dat de BlackBerry Storm 2 zou worden. Al met al kunnen we op dit moment alleen nog wachten op de officiële release van de opvolger(s) van de BlackBerry Storm - dus het definitieve design blijft nog een verrassing.

Berry Reporter