Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.0
Opslag MB
Scherm4,3" (256 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto Motorola RAZR i 1 Foto Motorola RAZR i 2
De Motorola RAZR i is een smartphone met een fantastisch design, sterke prestaties, een uitstekende accuduur en een prachtig display. Ook de camera met veel functionaliteiten is top, al duurt het focussen erg lang.
mobilechoiceuk.com | september 2012

De Motorola RAZR i is dankzij de 2GHz Intel-processor supersnel en het toestel heeft een bijzonder dunne rand. Alleen de matige camera, de suffe stijl en het ontbreken van de laatste Android (4.1) editie zijn teleurstellend.
cnet.co.uk | september 2012

De Motorola RAZR i is een prima mid-range smartphone met indrukwekkende prestaties en accuduur - maar ook met beperkingen. De Intel-processor brengt niet direct allerlei bijzondere voordelen.
pocket-lint.co.uk | september 2012

De Motorola RAZR i is een uitstekende all-rounder. Je krijgt een combinatie van design en prestaties voor een uitstekende prijs. Een aanrader.
pcadvisor.co.uk | september 2012

De Motorola RAZR i is een grote stap voorwaarts ten opzichte van voorgaande Motorola-smartphones. Het toestel combineert uitstekende prestaties met een lage prijs. Het design is niet van Apple-kwaliteit, maar Android-gebruikers die een slank toestel met een groot scherm willen, zullen er gelukkig mee zijn.
t3.com | september 2012

De Motorola RAZR i is een Android-smartphone met fantastische specificaties voor een redelijke prijs. Alleen als je veel wil fotografen, kan je beter een andere smartphone kopen.
techradar.com | september 2012

De Motorola RAZR i is een prima mid-range smartphone met betere prestaties en een betere ergonomie dan veel concurrenten in dezelfde prijsklasse. De processor is zelfs twee keer zo snel als van veel smartphones die twee keer zo duur zijn. In combinatie met uitbreidbaar geheugen en NFC is de RAZR i een prima allrounder.
trustedreviews.com | september 2012

De Motorola RAZR i is een degelijke smartphone. De stabiele en stevige behuizing is overtuigend en het brede display is fraai. De kleurweergave is echter te opvallend en door de Intel-processor kan je niet alle apps gebruiken. Ook de camera is middelmatig.
cnet.de | september 2012