Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSWindows RT
Opslag64 GB
Scherm10,6" (148 ppi)
Camera1,0 megapixel
Foto Microsoft Surface RT 1 Foto Microsoft Surface RT 2 Foto Microsoft Surface RT 3 Foto Microsoft Surface RT 4 Foto Microsoft Surface RT 5 Foto Microsoft Surface RT 6 Foto Microsoft Surface RT 7
De Microsoft Surface RT vult voor veel gebruikers het gat tussen de laptop en tablet - wat vooral handig is als je veelvuldig gebruik maakt van internet en Microsoft Office. De Surface heeft erg goede hardware en een innovatief design, maar dankzij het meegeleverde Microsoft Office RT is de Surface een echte uitblinker.
pcmag.com | juni 2012

De Microsoft Surface is uitstekend als je per se Office op je tablet wil gebruiken. De combinatie van de kickstand en Touch Cover werkt zeer goed. Maar het (vooralsnog) beperkte app-aanbod, de relatief lage schermresolutie, de lompe dubbele interface en de trage browser maken het geen echte concurrent voor de beste Android-tablets of voor de iPad.
cnet.co.uk | juni 2012

De Microsoft Surface zit vol functionaliteiten die de productiviteit bevorderen en slaagt er deels in om het tablet-design te herdefinieren. Maar de hardware is niet perfect en het Windows RT besturingssysteem is niet erg flexibel. Ook zijn er nog niet voldoende apps voor verkrijgbaar.
pcadvisor.co.uk | juni 2012

De Microsoft Surface - met zijn innovatieve Touch Cover - bewijst dat Microsoft iPad-gelijkwaardige hardware kan maken. Alleen het app-ecosysteem moet nog flink groeien.
laptopmag.com | juni 2012

De Microsoft Surface RT is geschikt voor technologiefanaten en tablet-fanaten die bereid zijn er tijd in te steken. Alle anderen kunnen beter wachten tot er meer apps voor beschikbaar komen.
cnet.de | juni 2012

De Microsoft Surface RT is een prima apparaat en er zijn genoeg redenen op deze Windows RT-tablet in huis te halen, hoewel de prijs voor het hele pakket (inclusief toetsenbord) niet goedkoop is. Verder moet je er maar vertrouwen in hebben dat er in de toekomst meer apps voor beschikbaar komen. Maar de hardware is fantastisch, zeker als je bedenkt dat het de eerste tablet is die Microsoft zelf heeft geproduceerd.
pocket-lint.co.uk | juni 2012

De Microsoft Surface RT is een solide tablet: Microsofts hardware-designers verdienen applaus voor deze Windows RT-tablet, die een prima gebruikservaring biedt. Succes zal alleen afhangen van de groei van het app-aanbod in de Windows Store.
techradar.com | juni 2012

De Microsoft Surface RT is een sterke toevoeging van Microsoft aan de tablet-markt. Deze Windows RT-tablet heeft een uniek design, een goede bouwkwaliteit en er is veel aandacht besteed aan de details. Het geluid is uitstekend, evenals het (toch enigszins lage resolutie) display. Ook de accuduur is prima. Het aanbod van apps is echter vooralsnog beperkt.
trustedreviews.com | juni 2012

De Microsoft Surface RT is voorzien van een indrukwekkende toetsenbord-cover, uitbreidbaar geheugen, de prettige Windows 8-interface en goede multitasking-mogelijkheden. Maar teleurstellend zijn prestatieproblemen, het scherm, de beperkte app store en de enorme opslagruimte die Windows RT in beslag neemt.
t3.com | juni 2012

De Microsoft Surface is een tablet die veel te bieden heeft als je op zoek bent naar een mobiel apparaat waarmee je onderweg productief kan zijn. Het toestenbord-cover werkt beter dan verwacht en het scherm is helder en redelijk scherp. Alleen Windows 8 RT is teleurstellend: voor elke goede functie is er ook een vreemde en de Windows App Store is nog gebrekkig.
mobilechoiceuk.com | juni 2012