Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.4
Opslag MB
Scherm3,2" (180 ppi)
Camera3,0 megapixel
Foto LG L35 1 Foto LG L35 2 Foto LG L35 3

Inleiding

De LG L35 (D150) is een budgetvriendelijke smartphone met het Android 4.4 KitKat-besturingsyssteem en een 3,2-inch IPS-touchdisplay. Het toestel is voorzien van een 3-megapixel camera en biedt ondersteuning van WiFi, WiF-Direct, Bluetooth 4.0, 3G/UMTS en GPS. Het 4GB geheugen is uitbreidbaar via microSD. De L35 beschikt daarnaast over handige LG-functionaliteiten, zoals KnockON (waarmee het scherm uit standymodus is te halen door twee keer op het toestel te tikken en waarmee je het toestel kan beveiligen met een eigen tikpatroon). De Capture Plus-functie zorgt ervoor dat je een screenshot van een website kan maken (met de volledige lengte van de site) en op je telefoon kan opslaan. Met Fast Snapshot tot slot kan je snel de camera activeren door de volumetoets ingedrukt te houden, ook als de telefoon in standymodus staat.

Specificaties

De LG L35 is voorzien van een 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon 200 dual-core processor met 512 MB RAM. De LG L35 heeft 4 GB intern opslaggeheugen. Dit geheugen is uitbreidbaar met een microSD geheugenkaart. Met de L35 kan je snel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning. Met HSDPA zijn snelle laadtijden gegarandeerd. Het toestel ondersteunt Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken). Foto's en video's maak je met de 3-megapixel camera. De camera op de LG L35 heeft geen flitser. De LG L35 is uitgerust met een IPS-scherm met een resolutie van 480 x 320 pixels. IPS (In-Plane Switching) is een schermtechnologie die ontwikkeld is door het Japanse Hitachi om de kijkhoeken en kleurreproductie van displays te verbeteren. Tot slot biedt de L35 ook een FM tuner (voor overal en altijd gratis radio). De L35 is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

Besturingssysteem (OS)

De LG L35 draait op Android 4.4. Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 4.4 KitKat is, net als alle versies vanaf 4.0, zowel geschikt voor tablets als smartphones. Nieuw voor versie 4.4 zijn onder meer snellere prestaties en een betere accuduur. Daarnaast is er een nieuwe full-screen immersive mode waarin elke pixel op het scherm wordt weergegeven (en alle interface-elementen worden verborgen). Verder is in deze versie Google Cloud Print (waarmee je via WiFi draadloos kan printen met daarvoor geschikte apps) geintegreerd. Google Hangouts+ is vanaf Android 4.4 de centrale plaats voor communicatie: naast chat- en videogesprekken voeren kan je vanuit Hangouts nu ook SMS- en MMS-berichten versturen. Handig is verder een geintegreerde screen recorder, waarmee je een MP4-video kan maken van activiteiten op het scherm. Voor Android 4.4 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Google Play Store (Android Market).

Multimedia

De |Merk| |Product| ondersteunt dankzij Android standaard een breed scala aan multimedia-bestandsformaten. Op muziekgebied speel je AAC, AAC+ (vanaf Android 4.1), WAV en natuurlijk MP3 zonder converteren af. Op het gebied van afbeeldingen geldt dat voor JPEG, GIF, PNG of BMP. De standaard videospeler ondersteunt ten slotte H.263, H.264 AVC en MPEG4. Uiteraard is het aantal ondersteunde bestandsformaten altijd uit te breiden door een andere muziek- of videospeler te installeren.

Prijzen en beoordelingen LG L35

Van de LG L35 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de LG L35 beschikbaar.

Specificaties LG L35

Algemeen
ProductLG L35
Aankondiging2014
VerkoopstartVerwacht in Q3
Design
Kleuren

Gewicht107 gram
Afmetingen109,4 x 59,0 x 11,9 mm
IP codering
Soort simkaartmini-SIM
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSAndroid 4.4
CPU/Geheugen
ProcessorQualcomm Snapdragon 200
Kloksnelheid2 core (max 1,2 GHz)
RAM512 MB
Uitbreidbaar
Opslag4 GB + microSD
Scherm
Scherm3,2" (180 ppi)
Resolutie480 x 320px
SchermsoortIPS
Verstevigd glass
Camera
Camera3,0 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidHSDPA
DualSIM
VerbindingNee