Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto iAUDIO M3 1 Foto iAUDIO M3 2 Foto iAUDIO M3 3 Foto iAUDIO M3 4

Inleiding

De iAudio M3 is de kleinste harddisk speler van dit moment en is van ongekende schoonheid, dankzij het vrijwel knoploze design. De bediening van de speler vindt namelijk vooral plaats op het grafische remote display. In verschillende geheugenuitvoeringen.

Apparaat & afmetingen

De iAUDIO M3 is een harddisk mp3-speler met een gewicht van 136 gram. De afmetingen van de speler zijn 10,40 x 6,10 x 1,50 centimeter. De speeltijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 14 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De iAUDIO M3 heeft 20 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De iAUDIO M3 sluit je via USB 2.0 aan op je computer.

Multimedia

Met de iAUDIO M3 kan je MP3 en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. Deze iAUDIO is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg. Daarnaast is het middels de ingebouwde voicerecorder mogelijk om geluiden op te nemen.

Prijzen en beoordelingen iAUDIO M3

Van de iAUDIO M3 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de iAUDIO M3 beschikbaar.

Specificaties iAUDIO M3

Algemeen
ProductiAUDIO M3
Aankondiging2004
Verkoopstart2004
Design
Kleuren

Gewicht136 gram
Afmetingen104,0 x 61,0 x 15,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag20 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB 2.0