Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:
Gearchiveerd
OSAndroid 4.2
Opslag MB
Scherm4,7" (312 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto Huawei Ascend P6 1 Foto Huawei Ascend P6 2 Foto Huawei Ascend P6 3 Foto Huawei Ascend P6 4 Foto Huawei Ascend P6 5 Foto Huawei Ascend P6 6 Foto Huawei Ascend P6 7 Foto Huawei Ascend P6 8 Foto Huawei Ascend P6 9 Foto Huawei Ascend P6 10
De Huawei Ascend P6 is een belachelijke dunne telefoon, maar de specificaties zijn een beetje achterhaald. Ook wordt het toestel alarmerend warm en er zijn wat problemen met de constructie en software. Hopelijk komt Huawei snel met een update.
cnet.co.uk | juni 2013

De Huawei Ascend P6 heeft een fantastisch HD-display en een slimme camera, maar deze kunnen de vele irritante minpunten en het gebrek aan 4G niet geheel compenseren.
mobilechoiceuk.com | juni 2013

De Huawei Ascend P6's beste punten zijn de prijs en het slanke formaat. Het toestel is licht, erg dun en biedt toch degelijke prestaties. Ook leuk is de hoge resolutie frontcamera.
t3.com | juni 2013

De Huawei Ascend P6 ziet er goed uit, presteert goed en voelt goed gebouwd aan. Toch zijn er enkele kleine maar heel irritante minpunten, zoals de cover voor de headset/sim en de beperkte accuduur. Maar in zijn geheel niettemin een fijn toestel.
pocket-lint.co.uk | juni 2013