Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Emporia CONNECT 1 Foto Emporia CONNECT 2 Foto Emporia CONNECT 3

Inleiding

De Emporia CONNECT is een seniorentelefoon met grote knoppen en een inklapbaar design, net als de Emporia CLICK. Dankzij de eenvoudige interface en Emporia's speciale noodknopsysteem (waarmee gebruikers in noodsituaties vijf nummers tegelijkertijd kunnen bellen met een druk op de noodknop) is de Emporia CONNECT zeer geschikt voor oudere gebruikers. De Emporia CONNECT is Emporia's eerste telefoon met 3G-connectiviteit, maar mobiel internet is niet mogelijk. Dankzij de combinatie van 3G en GPS behoort wel locatiebepaling met de telefoon tot de mogelijkheden; je kan zien bij welke belangrijke punten (bijvoorbeeld een politiebureau) je je in de buurt vindt. Daarnaast vind je op de CONNECT verschillende Brain Training-achtige spelletjes onder de naam Braingym.†Verder is de Emporia CONNECT voorzien van een 2,8-inch kleurendisplay, een microSD-kaartslot en text-to-speech-functionaliteit. De belangrijkste verschillen tussen de CONNECT en CLICK zijn dat op het laatste model de ondersteuning van locatiebepaling via 3G/GPS en de hersenspelletjes ontbreken.

Apparaat & afmetingen

De Emporia CONNECT is een 3G-seniorentelefoon met een onbekend gewicht. De afmetingen van de telefoon zijn 0,0 x 0,0 x 0,0 centimeter.

Bel- & datafuncties

De Emporia CONNECT ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Emporia CONNECT kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Emporia CONNECT heeft geen intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern MicroSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De CONNECT heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets).

Scherm, camera & bediening

De Emporia CONNECT is uitgerust met een TFT kleurenscherm. TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn.

Besturingssysteem (OS)

De Emporia CONNECT heeft een door Emporia zelf ontwikkeld besturingssysteem.

Prijzen en beoordelingen Emporia CONNECT

Van de Emporia CONNECT staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Emporia CONNECT beschikbaar.

Specificaties Emporia CONNECT

Algemeen
ProductEmporia CONNECT
Aankondiging2012
Verkoopstart2012
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
AfmetingenOnbekend
IP codering
Soort simkaartmini-SIM
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidCSD
DualSIM
VerbindingUSB