Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Creative ZEN Sleek 1 Foto Creative ZEN Sleek 2

Inleiding

De Creative Zen Sleek is een nieuwe compacte harddiskspeler naast de Creative Zen Touch. De Sleek heeft een 20 GB interne harddisk en is verder uitgerust met een FM tuner en een voicerecorder.

Apparaat & afmetingen

De Creative ZEN Sleek is een harddisk mp3-speler met een gewicht van 157 gram. De afmetingen van de speler zijn 10,40 x 5,90 x 1,70 centimeter. De speeltijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 16 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Creative ZEN Sleek heeft 20 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Creative ZEN Sleek sluit je via USB 2.0 aan op je computer.

Multimedia

Met de Creative ZEN Sleek kan je MP3, WMA en WAV muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. met een resolutie van 160 x 104 pixels. Deze Creative is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg. Daarnaast is het middels de ingebouwde voicerecorder mogelijk om geluiden op te nemen.

Prijzen en beoordelingen Creative ZEN Sleek

Van de Creative ZEN Sleek staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Creative ZEN Sleek beschikbaar.

Specificaties Creative ZEN Sleek

Algemeen
ProductCreative ZEN Sleek
Aankondiging2005
Verkoopstart2005
Design
Kleuren

Gewicht157 gram
Afmetingen104,0 x 59,0 x 17,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie160 x 104px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag20 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA, WAV
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB 2.0