Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Creative ZEN Nano 1 Foto Creative ZEN Nano 2 Foto Creative ZEN Nano 3 Foto Creative ZEN Nano 4 Foto Creative ZEN Nano 5

Inleiding

De Creative Zen Nano is de opvolger van de MuVo N200. Creative heeft het firmware aangepast, en heeft de speler drie uur meer uithoudingsvermogen gegeven. De speelduur bedraagt nu 18 uur op een AAA batterij. Leverbaar in 512 en 1024 MB uitvoering

Apparaat & afmetingen

De Creative ZEN Nano is een flash mp3-speler met een gewicht van 34 gram. De afmetingen van de speler zijn 6,60 x 3,40 x 1,30 centimeter. De speeltijd van de 1 AAA batterij bedraagt (onder ideale omstandigheden) 18 uur achtereenvolgens. De Creative ZEN Nano is verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart, geel en paars.

Geheugen en connectivity

De Creative ZEN Nano heeft 1 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Creative ZEN Nano sluit je via USB 2.0 aan op je computer.

Multimedia

Met de Creative ZEN Nano kan je MP3, WMA, WAV en Audible muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. met een resolutie van 96 x 32 pixels. Deze Creative is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg. Daarnaast is het middels de ingebouwde voicerecorder mogelijk om geluiden op te nemen.

Prijzen en beoordelingen Creative ZEN Nano

Van de Creative ZEN Nano staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Creative ZEN Nano beschikbaar.

Specificaties Creative ZEN Nano

Algemeen
ProductCreative ZEN Nano
Aankondiging2006
Verkoopstart2006
Design
Kleuren

Gewicht34 gram
Afmetingen66,0 x 34,0 x 13,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie96 x 32px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag1 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA, WAV, Audible
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB 2.0