Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Creative ZEN Micro Photo 1 Foto Creative ZEN Micro Photo 2 Foto Creative ZEN Micro Photo 3 Foto Creative ZEN Micro Photo 4 Foto Creative ZEN Micro Photo 5

Inleiding

Zoals de naam al doet vermoeden is de Zen Micro Photo een opgewaardeerde versie van de Zen Micro. De Photo heeft een kleurenscherm en meer geheugen dan de gewone Zen Micro. Nieuw is ook de feature om foto's te bekijken op het 262K kleurenscherm.

Apparaat & afmetingen

De Creative ZEN Micro Photo is een mini-harddisk mp3-speler met een gewicht van 115 gram. De afmetingen van de speler zijn 8,40 x 5,10 x 1,90 centimeter. De speeltijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 15 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Creative ZEN Micro Photo heeft 8 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Creative ZEN Micro Photo sluit je via USB 2.0 aan op je computer.

Multimedia

Met de Creative ZEN Micro Photo kan je MP3, WMA en WAV muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. Met de ingebouwde fotoviewer kan je bovendien JPEG foto's bekijken. De foto's zijn te bekijken op een 0,0\" scherm met een resolutie van 160 x 160 pixels. Deze Creative is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg. Daarnaast is het middels de ingebouwde voicerecorder mogelijk om geluiden op te nemen.

Prijzen en beoordelingen Creative ZEN Micro Photo

Van de Creative ZEN Micro Photo staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Creative ZEN Micro Photo beschikbaar.

Specificaties Creative ZEN Micro Photo

Algemeen
ProductCreative ZEN Micro Photo
Aankondiging2006
Verkoopstart2006
Design
Kleuren

Gewicht115 gram
Afmetingen84,0 x 51,0 x 19,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie160 x 160px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag8 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA, WAV
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB 2.0