Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Creative Rhomba 1

Inleiding

De Creative Rhomba is een compacte reisgezel met een lekker groot LCD scherm. De instapversie is uitgerust met 128 MB geheugen. Maar er is ook een versie met 256 MB geheugen. Allebei de spelers hebben een FMTuner en een VoiceRecorder.

Apparaat & afmetingen

De Creative Rhomba is een mp3-speler met een gewicht van 51 gram. De afmetingen van de speler zijn 4,50 x 8,00 x 1,90 centimeter. De speeltijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 19 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Creative Rhomba heeft 128 MB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Creative Rhomba sluit je via USB 1.1 aan op je computer.

Multimedia

Met de Creative Rhomba kan je MP3 en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. Deze Creative is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg.. Een voicerecorder ontbreekt echter.

Prijzen en beoordelingen Creative Rhomba

Van de Creative Rhomba staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Creative Rhomba beschikbaar.

Specificaties Creative Rhomba

Algemeen
ProductCreative Rhomba
Aankondiging2004
Verkoopstart2004
Design
Kleuren

Gewicht51 gram
Afmetingen45,0 x 80,0 x 19,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag128 MB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB 1.1