Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Creative Nomad IIc 1 Foto Creative Nomad IIc 2 Foto Creative Nomad IIc 3 Foto Creative Nomad IIc 4 Foto Creative Nomad IIc 5

Inleiding

Creative heeft met deze versie van de Nomad II weer een leuke speler op de markt gebracht. Lees verder in onderstaande korte specificatie review.

Apparaat & afmetingen

De Creative Nomad IIc is een mp3-speler met een gewicht van 86 gram. De afmetingen van de speler zijn 9,30 x 6,50 x 2,10 centimeter. De speeltijd van de 1 AA batterij bedraagt (onder ideale omstandigheden) 10 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Creative Nomad IIc heeft 64 MB intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern SmartMedia geheugen beschikbaar. De Creative Nomad IIc sluit je via USB aan op je computer.

Multimedia

Met de Creative Nomad IIc kan je MP3 muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. Deze Creative is verder voorzien van een voicerecorder, waarmee je geluiden kan opnemen. Een ingebouwde FM radio ontbreekt echter.

Prijzen en beoordelingen Creative Nomad IIc

Van de Creative Nomad IIc staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Creative Nomad IIc beschikbaar.

Specificaties Creative Nomad IIc

Algemeen
ProductCreative Nomad IIc
Aankondiging2002
Verkoopstart2002
Design
Kleuren

Gewicht86 gram
Afmetingen93,0 x 65,0 x 21,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag64 MB + microSD
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB