Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Creative MuVo2 1 Foto Creative MuVo2 2

Inleiding

De Creative MuVo2 is een van de kleinste harddiskspelers van dit moment. Ondanks zijn formaat biedt de MuVo2 toch 1,5 GB aan geheugenruimte. Gelukkig is de MuVo2 uitgerust met een USB 2.0 interface voor supersnelle overdracht.

Apparaat & afmetingen

De Creative MuVo2 is een mini-harddisk mp3-speler met een gewicht van 91 gram. De afmetingen van de speler zijn 6,60 x 6,60 x 2,00 centimeter. De speeltijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 10 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Creative MuVo2 heeft 2 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Creative MuVo2 sluit je via USB 2.0 aan op je computer.

Multimedia

Met de Creative MuVo2 kan je MP3 en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. Deze Creative is verder voorzien van een voicerecorder, waarmee je geluiden kan opnemen. Een ingebouwde FM radio ontbreekt echter.

Prijzen en beoordelingen Creative MuVo2

Van de Creative MuVo2 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Creative MuVo2 beschikbaar.

Specificaties Creative MuVo2

Algemeen
ProductCreative MuVo2
Aankondiging2004
Verkoopstart2004
Design
Kleuren

Gewicht91 gram
Afmetingen66,0 x 66,0 x 20,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag2 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB 2.0