Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm8,0"
Touchscreen
Opslag MB
WiFi
Foto Asus Eee Note 1 Foto Asus Eee Note 2 Foto Asus Eee Note 3 Foto Asus Eee Note 4 Foto Asus Eee Note 5

Inleiding

De Asus Eee Note EA800 houdt het midden tussen een tablet, een e-reader en een digitaal notitieblokje. De Eee Note draait op Linux en heeft een 8-inch capacitive touch-display waarop informatie alleen in grijstinten wordt weergegeven. Met het meegeleverde styluspennetje zijn op het touchscreen eenvoudig en snel aantekeningen te maken. De Eee Note functioneert goed als e-reader en ondersteunt WiFi en de bekendste ebook-formaten (waaronder ePUB en PDF). In totaal biedt de Eee Note ruimte voor 10.000 e-books. Het 4GB geheugen is uitbreidbaar met een microSD-geheugenkaart van maximaal 16GB. Notities zijn ook vast te leggen met de ingebouwde voice-recorder en de 2-megapixel camera. Daarnaast functioneert de Asus Eee Note EA800 als mp3-speler. Via de 3,5mm poort is elke standaard headset aan te sluiten. Naast dit hybride model heeft Asus met de Asus Eee Reader DR900 ook een echte 9-inch e-reader op de markt.

Apparaat & afmetingen

De Asus Eee Note is een digitaal notitieblok annex e-reader met een gewicht van 520 gram. De afmetingen van de ereader zijn 13,90 x 22,20 x 1,10 centimeter.

Scherm

Boeken lees je op het 8,0\" TFT-scherm (1024 x 768 pixels) van de Asus Eee Note. Dankzij het touchscreen is de ereader eenvoudig te bedienen. TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor telefoons. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. In totaal kan je 810 uur onafgebroken lezen met 1 volle accu.

Bestandsformaten

Deze eReader kan in ieder geval uit de voeten met 3 eBook- en document-formaten, te weten PDF, ePUB en TXT eBooks. JPEG, BMP, GIF, PNG, DOC, XLS en PPT images bekijk je ook probleemloos op de Asus Eee NoteMet de Eee Note luister je bovendien naar je favoriete muziek (MP3).

Geheugen en connectivity

De Asus Eee Note heeft 4 GB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern microSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. Deze Asus heeft verder nog WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Prijzen en beoordelingen Asus Eee Note

Van de Asus Eee Note staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Asus Eee Note beschikbaar.

Specificaties Asus Eee Note

Algemeen
ProductAsus Eee Note
Aankondiging2010
Verkoopstart2010
Design
Kleuren

Gewicht520 gram
Afmetingen139,0 x 222,0 x 11,0 mm
Waterdicht
Scherm
Scherm8,0"
Touchscreen
Resolutie1.024 x 768px
SchermsoortTFT
Geheugen
Opslag4 GB + microSD
Uitbreidbaar
FormatenPDF, ePUB, TXT
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
VerbindingUSB