Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Apple iPod mini 1 Foto Apple iPod mini 2

Inleiding

De iPod Mini is het grootste succes van Apple sinds tijden. De introductie in Europa is vele malen uitgesteld omdat Apple de vraag niet aan kon. In de VS was de Mini namelijk niet aan te slepen. Nu is het de beurt aan Europa om de Mini te omarmen.

Apparaat & afmetingen

De Apple iPod mini is een mini-harddisk mp3-speler met een gewicht van 104 gram. De afmetingen van de speler zijn 9,20 x 5,10 x 1,40 centimeter. De speeltijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 8 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Apple iPod mini heeft 4 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Apple iPod mini sluit je via FireWire of USB aan op je computer.

Multimedia

Met de Apple iPod mini kan je MP3, AAC, WAV, audible, Apple Lossless en AIFF muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. met een resolutie van 138 x 110 pixels. Deze Apple heeft geen ingebouwde FM radio. Ook een voicerecorder ontbreekt.

Prijzen en beoordelingen Apple iPod mini

Van de Apple iPod mini staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Apple iPod mini beschikbaar.

Specificaties Apple iPod mini

Algemeen
ProductApple iPod mini
Aankondiging2004
Verkoopstart2004
Design
Kleuren

Gewicht104 gram
Afmetingen92,0 x 51,0 x 14,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie138 x 110px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag4 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, AAC, WAV, audible, Apple Lossless, AIFF
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingFireWire;USB