Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSiOS 7
Opslag MB
Scherm4,0" (326 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto Apple iPhone 5C - 32 GB 1 Foto Apple iPhone 5C - 32 GB 2 Foto Apple iPhone 5C - 32 GB 3 Foto Apple iPhone 5C - 32 GB 4 Foto Apple iPhone 5C - 32 GB 5
De iPhone 5C is een uitstekende telefoon, maar het is in feite hetzelfde toestel als vorig jaar met een minder fraaie plastic behuizing, terwijl de prijs nog altijd hoog is. Apple heeft er veel aan gedaan om de iPhone 5C aantrekkelijk te maken, maar het toestel lijkt gewoon te veel op het voorgaande model. Het grote aanbod in kleuren in combinatie met het vernieuwde iOS 7 helpt echter wel enorm.
techradar.com | september 2013

De iPhone 5C is al met al een uitstekend apparaat en kan, als de prijs enigszins daalt, Apple's best verkopende smartphone ooit worden. De kleurrijke behuizing is uitstekend en iOS 7 is een fantastische update: we vinden zelfs dat de nieuwe interface er beter uitziet op de 5C dan op de 5S.
t3.com | september 2013

De iPhone 5C is een lieflijke telefoon met solide prestaties en een leuke gebruikservaring. De combinatie van de kleurrijke behuizing met het nieuwe iOS 7-besturingssysteem werkt uitstekend.
pocket-lint.co.uk | september 2013

De iPhone 5C is een kleurrijk en plastic toestel, dat een welkome upgrade biedt voor huidige bezitters van de iPhone 4 en de iPhone 4S.
pcmag.com | september 2013

De iPhone 5C heeft een kleurrijke behuizing en besturingssysteem, evenals een solide camera. Daarmee is het een aantrekkelijke smartphone.
laptopmag.com | september 2013

De iPhone 5C is een vervanger voor de iPhone 5, ontworpen om goedkoper in productie te zijn. Er zijn enige kleine verbeteringen, zoals de nieuwe frontcamera, maar de upgrade is te beperkt om je iPhone 5 meteen te vervangen - tenzij je absoluut een kleurrijke behuizing wil. Technisch gezien is dit model ook niet erg interessant, maar de originele iPhone 5-technologie is nog altijd geavanceerd genoeg om een prima smartphone af te leveren.
trustedreviews.com | september 2013

De iPhone 5C is een kleurrijke en compacte smartphone die dankzij gebruiksvriendelijke software geschikt is voor smartphone-instappers. Maar het is niet de budget-iPhone waarop we gehoopt hadden: het prijsverschil met de geavanceerdere iPhone 5S is slechts klein.
cnet.co.uk | september 2013