Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSWindows 10
Opslag MB
Scherm10,1" (149 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto Alcatel PLUS 10 1 Foto Alcatel PLUS 10 2 Foto Alcatel PLUS 10 3 Foto Alcatel PLUS 10 4 Foto Alcatel PLUS 10 5 Foto Alcatel PLUS 10 6 Foto Alcatel PLUS 10 7 Foto Alcatel PLUS 10 8 Foto Alcatel PLUS 10 9 Foto Alcatel PLUS 10 10

Inleiding

De, op Windows 10 draaiende, Alcatel PLUS 10 is de eerste twee-in-één tablet met 4G/LTE van Alcatel. De PLUS 10 biedt een complete, mobiele desktopervaring dankzij zijn de 4G ondersteuning en het draadloze toetsenbord. Je kan de PLUS 10 gebruiken als laptop om documenten te typen en spreadsheets op te stellen, maar ook als dock om presentaties en slides te laten zien. Met zijn meerdere poorten verbind je de PLUS 10 met bijvoorbeeld een harde schijf, muis of een tweede scherm.  De PLUS 10 heeft een standaardgeheugen van 32 GB, dat met een microSD-kaart is uit te breiden, voor extra ruimte om onder andere foto's en video's op te slaan. De Alcatel PLUS 10 is compact en veertig procent lichter dan een gemiddelde laptop en daarom een prettige reisgenoot. Als tablet, dus zonder toetsenbord, is hij zelfs nog draagbaarder. Maar de PLUS 10 is niet alleen maar business. Zonder toetsenbord is de PLUS 10 een fijne partner voor reizigers of forenzen om op het internet te surfen en te gamen, of om als e-book-reader te gebruiken. En ook thuis komt de PLUS 10 tot zijn recht. Gamen en films kijken wordt extra leuk met de twee speakers, met vol 3D-geluid, aan de voorkant en het hoge resolutie scherm (1.280 x 800 pixels). De PLUS 10 is uitgerust met een dubbele batterij. De tablet en het 4G LTE-toetsenbord bieden in totaal 8.410 mAh, waarmee het apparaat het tijdens een volledige acht uur durende werk- of speeldag volhoudt. Het unieke, verbonden 4G LTE cat 4-toetsenbord (150 Mbps) is te gebruiken als wifi-hotspot voor maximaal vijftien gebruikers. Tot slot heeft het toestel een camera zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde, met een flitser aan de voorkant - ideaal voor videotelefoongesprekken en foto's.

Apparaat & afmetingen

De Alcatel PLUS 10 is een tablet met een onbekend gewicht. De afmetingen van het tablet zijn 25,9 x 15,6 x 0,8 centimeter. De afmetingen van het tablet zijn 25,9 x 15,6 x 0,8 centimeter. De Alcatel PLUS 10 is enkel verkrijgbaar in de kleur zilver.

Specificaties

De Alcatel PLUS 10 is voorzien van een 1,9 GHz Intel Atom x5 quad-core processor. De Alcatel PLUS 10 heeft 32 GB intern opslaggeheugen. Dit geheugen is niet uitbreidbaar. Het vermogen van de accu bedraagt 5.830 mAh. Met de PLUS 10 kan je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G (LTE) ondersteuning. De snelheid van 4G heft het verschil tussen thuis en onderweg op, waardoor ook bijvoorbeeld streaming video tot de mogelijkheden behoort. Voor mobiel internet is wel een mobiel data-abonnement, met aparte simkaart, vereist. Het tablet ondersteunt verder Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken). Foto's en video's maak je met de 5-megapixel camera aan de achterzijde van het tablet. De frontcamera, bijvoorbeeld voor selfies en videogesprekken, heeft een resolutie van 2,0 megapixel. Foto's maken in het donker is mogelijk dankzij de aanwezige flitser. De Alcatel PLUS 10 is uitgerust met een IPS-scherm met een resolutie van 1.280 x 800 pixels. IPS (In-Plane Switching) is een schermtechnologie die ontwikkeld is door het Japanse Hitachi om de kijkhoeken en kleurreproductie van displays te verbeteren. De Alcatel PLUS 10 is enkel verkrijgbaar in de kleur zilver.

Besturingssysteem (OS)

De Alcatel PLUS 10 draait op Windows 10. Windows 10 is de opvolger van Windows 8. Deze Windows-versie past zich automatisch aan aan het apparaat waarop het draait, of dat nu een tablet, smartphone, PC of Xbox is. Dat betekent bijvoorbeeld dat je op een tablet meteen terecht komt in een touchscreen-interface, terwijl je op een laptop of PC meteen gebruik kan maken van de klassieke desktop-interface. In Windows 8 keren verder het Startmenu en de Starttoets terug. Nieuw is de Task View-toets, welke bevindt zich op de taakbalk. Met deze toets kan je in één overzicht al je openstaande apps en bestanden zien en er meteen tussen wisselen, via een muisklik of een touch op het touchscreen.

Prijzen en beoordelingen Alcatel PLUS 10

Van de Alcatel PLUS 10 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Alcatel PLUS 10 beschikbaar.

Specificaties Alcatel PLUS 10

Algemeen
ProductAlcatel PLUS 10
Aankondiging2016
VerkoopstartVerwacht in Q2
Design
Kleuren

GewichtNee
Afmetingen259,3 x 156,2 x 8,4 mm
IP codering
Accuvermogen5.830 mAh
Besturingssysteem
OSWindows 10
CPU/Geheugen
ProcessorIntel Atom x5
Kloksnelheid4 core (max 1,9 GHz)
RAM2 GB
Opslag32 GB
Uitbreidbaar
Scherm
Scherm10,1" (149 ppi)
Resolutie1.280 x 800px
SchermsoortIPS
Verstevigd glass
Camera
Camera5,0 megapixel
Flits
Selfiecamera2,0 megapixel
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Mobiel internet4G/LTE
VerbindingmicroUSB