Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 6.0
Opslag MB
Scherm5,0" (294 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto Acer Liquid Z6E Duo 1 Foto Acer Liquid Z6E Duo 2 Foto Acer Liquid Z6E Duo 3 Foto Acer Liquid Z6E Duo 4 Foto Acer Liquid Z6E Duo 5 Foto Acer Liquid Z6E Duo 6

Inleiding

De Acer Liquid Z6E Duo is een aantrekkelijk geprijsd toestel in de Z6-reeks (Z6 en Z6 Plus). Voor minder dan 100 euro krijg je een 5-inch smartphone met 1 GB RAM, 8 GB uitbreidbaar opslaggeheugen en een quad-core processor. áHet toestel draait op Android 6.0. Bij goedkopere toestellen moet je er overigens vanuitgaan dat er geen update naar Android 7 zal plaatsvinden. Handige opties zijn een FM-radio en dual-sim-functionaliteit. Net als op de duurdere Acer toestellen is AcerNAV voorgeinstalleerd. AcerNAV biedt gratis spraakgestuurde navigatie op basis van TomTom kaarten. áBlueLightShield is een andere innovatie die voor het eerst in een toestel van deze prijsklasse te zien is. Deze technologie vermindert de uitstraling van potentieel schadelijk blauw licht door de kleurtint en helderheid aan te passen.

Besturingssysteem Acer Liquid Z6E Duo

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android M (of Android 6.0 Marshmallow)ááis vooral gericht op een verbeterde gebruikservaring. Daartoe zijn de constante app-permissies afgeschaft. In Android Marshmallow hoef je slechts eenmaal permissies te geven voor apps, op het moment dat dat nodig is (meestal bij de installatie).áIn Android Marshmallow introduceert Google verder 'dozing', een speciale modus die alleen actief wordt als de sensoren van je toestel detecteren dat hij niet in gebruik is (bijvoorbeeld als je telefoon alleen op een bureau ligt). Als de dozing-functie actief wordt, gaat je toestel in een soort diepere slaapmodus, wat bespaart op het energieverbruik. Volgens Google kan Android Marshmallow dankzij deze modus zelfs tot 2x de standby-tijd halen van een Android Lollipop-toestel, met dezelfde instellingen. In de dozing-modus blijven wel je wekkers, herinneringen en belangrijke notificaties actief.

Prijzen en beoordelingen Acer Liquid Z6E Duo

Van de Acer Liquid Z6E Duo staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Acer Liquid Z6E Duo beschikbaar.

Specificaties Acer Liquid Z6E Duo

Algemeen
ProductAcer Liquid Z6E Duo
Aankondiging2017
Verkoopstart2017
Design
Kleuren

Gewicht165 gram
Afmetingen145,0 x 72,0 x 9,8 mm
IP codering
Soort simkaartnano-SIM
Accuvermogen2.000 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 6.0
CPU/Geheugen
ProcessorMediaTek MT6580
Kloksnelheid4 core (max 1,3 GHz)
RAM1 GB
Uitbreidbaar
Opslag8 GB + microSD
Scherm
Scherm5,0" (294 ppi)
Resolutie1.280 x 720px
SchermsoortIPS
Verstevigd glass
Camera
Camera5,0 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera2,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G/LTE
DualSIM
VerbindingmicroUSB