menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Samsung Galaxy Tab Active2 review

Komt in Q3
OSAndroid 7.1
Opslag16 GB
Scherm8,0" (189 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy Tab Active2 (1)Foto Samsung Galaxy Tab Active2 (2)Foto Samsung Galaxy Tab Active2 (3)Foto Samsung Galaxy Tab Active2 (4)

Inleiding

De Samsung Galaxy Tab Active2, volgt de Tab Active uit 2014 op. De Samsung Galaxy Tab Active 2 is MIL-STD-810 gecertificeerd. Dat betekent dat de tablet sterk genoeg is om extreme druk, temperaturen, klimaten, schokken en vallen te overleven. De Galaxy Tab Active2 biedt robuuste functies zoals een 1,2 meter antischok beschermende cover, IP68 water- en stofbestendigheid en betere displaytechnologie voor het gebruik met handschoenen en natte vingers. De diverse mogelijkheden zoals biometrische integratie, het gebruik van meerdere vensters tegelijkertijd en de S Pen maakt de Galaxy Tab Active2 ook geschikt voor extreme werkomstandigheden in bijvoorbeeld de transport-, publieke veiligheid en productiesector.

Besturingssysteem

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android N (of Android 7.0 Nougat) biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige versies. In Android Nougat (Android 7.0) kan je makkelijker meerdere apps tegelijkertijd draaien. Op smartphones en tablets kan je twee apps naast elkaar draaien in split-screen modus. Google heeft veel aandacht besteed aan de notificaties in Android Nougat. Gebruikers krijgen een direct reply mogelijkheid, om zonder het notificatiescherm te verlaten een antwoord te typen en te versturen. In Android Nougat is ook het update-proces geoptimaliseerd. Android Nougat downloadt en installeert beveiligingsupdates in de achtergrond. Je hoeft daardoor niet meer je telefoon op te starten en het lange updateproces uit te zitten. Ook met Virtual Reality heeft Google rekening gehouden. Android Nougat is beter geschikt voor Virtual Reality dankzij de nieuwe VR Mode. Met Android Instant Apps kan je verder een app gebruiken zonder hem eerst te installeren.

Prijzen en beoordelingen Samsung Galaxy Tab Active2

De goedkoopste Samsung Galaxy Tab Active2 kost op dit moment (los) € 489,00. Kijk in het Samsung Galaxy Tab Active2 prijzenoverzicht voor actuele Samsung Galaxy Tab Active2 aanbiedingen. Er is geen beoordeling van de Samsung Galaxy Tab Active2 voorhanden.

Specificaties Samsung Galaxy Tab Active2

Samsung Galaxy Tab Active2
Aankondiging2017
VerkoopstartVerwacht in Q3
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
AfmetingenOnbekend
IP coderingJa, IP68
Accuvermogen4.450 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 7.1
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAM3 GB
Opslag16 GB + microSD
Uitbreidbaar
Scherm
Scherm8,0" (189 ppi)
Resolutie800 x 1.280px
SchermsoortAMOLED
Verstevigd glass
Camera
Camera8,0 megapixel
Flits
Selfiecamera5,0 megapixel
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Mobiel internet
VerbindingUSB-C

Reminderservice

De Samsung Galaxy Tab Active2 is nog niet verkrijgbaar. Wil je als eerste weten wanneer de Samsung Galaxy Tab Active2 te koop is? Schrijf je dan in voor de gratis Reminder service!
Samsung Galaxy Tab Active2 reminder
Alle tablet-reminders
Wekelijkse nieuwsbrief

Hou mij op de hoogte!
Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord