Interessant:

Nokia toont zes nieuwe toestellen op 3GSM

nieuws 12 februari 2007 om 13:09

Tijdens het 3GSM World Congress in Barcelona toonde Nokia zes nieuwe toestellen. Voor de zakelijke markt introduceerde Nokia drie nieuwe E-Series toestellen. De Nokia N77 behoort tot de serie multimedia computers van Nokia. Deze nieuwste telefoon uit de N-Serie is onder andere geschikt voor mobiele televisie. Verder liet Nokia de 3110 Classic zien, een basic phone. In Barcelona liet Nokia ook de 6110 Navigator zien, een smartphone met een geïntegreerde gps-module.

De Nokia N77 is een multimedia computer, zoals Nokia de toestellen uit de N-Serie noemt. Met de N77 zet Nokia de deur open voor mobiele televisie. Via de DVB-H standaard wordt digitale televisie op mobiele apparaten mogelijk gemaakt. De N77 heeft een 2,4 inch QVGA-scherm, dat 16 miljoen kleuren kan weergeven. Dankzij de ingebouwde DVB-H module kan de N77 live televisie weergeven, het is ook mogelijk om gemiste tv-programma's alsnog te bekijken. Om de tv-ervaring compleet te maken is de N77 voorzien van stereo luidsprekers.

Nokia N77

Maar de N77 is niet alleen bedoeld voor mobiele televisie, deze mobiele telefoon is ook geschikt voor mobiel internet, e-mail, muziek en video. De ingebouwde digitale camera kan foto's maken met een maximale resolutie van 2 megapixel.

Nokia N77

De Nokia 6110 Navigator is een 3G/HSDPA smartphone, met ingebouwde gps-module. De 6110 Navigator is primair bedoeld als portable navigator. De 6110 wordt standaard geleverd met navigatiesoftware en plattegronden.

Nokia 6110 Navigator

Met de 3110 laat Nokia zien dat betaalbare mobieltjes, ook heel compleet kunnen zijn. De 3110 beschikt over een muziekspeler, fm-radio, Bluetooth en een 1,3 megapixel digitale camera.

Nokia 3110 Classic

Voor de zakelijke gebruiker heeft Nokia drie nieuwe toestellen. De Nokia E61i is een verbeterde versie van de bestaande E61. De E61i is dunner dan zijn voorganger. Bij de E61i staat mobiele e-mail voorop, het toestel ondersteunt alle e-mailstandaarden. Het toestel is niet alleen geschikt voor mobiel internet, maar ook voor draadloos internet via WiFi.

Nokia E61i


De Nokia E90 Communicator is Nokia's nieuwste 3G mobiele kantoor, met WiFi-ondersteuning. De E90 is geschikt voor mobiele e-mail en mobiel internet. De E90 kan ook gebruikt worden voor het bewerken van de meest voorkomende digitale documenten. Net als vorige edities van de Communicator, draait de E90 op het Symbian S60 besturingssysteem.

Nokia E90

Het derde nieuwe toestel van de E-Series is de E65. De slider phone combineert zakelijkheid met stijlvol design. Het toestel beschikt over een 2 megapixel camera en een 240 x 320 pixel kleurenscherm dat 16 miljoen kleuren kan weergeven.