Interessant:

Geavanceerde mp3-walkman van Sony

nieuws 12 oktober 2006 om 15:19

Sony introduceert de NW-S700 walkman, Sony's eerste compacte digitale audiospeler met Noice Cancelling (lawaai-onderdrukkings)-technologie. Dit vermindert de kans op gehoorbeschadiging en zorgt voor meer portable muziekplezier.

Bij hinderlijk omgevingsgeluid produceert het intelligente Noice Cancelling-systeem een contra-geluid dat het omgevingsgeluid tot driekwart terugbrengt. Op deze manier biedt deze Sony walkman hoogwaardige geluidskwaliteit bij een lager luistervolume in bijvoorbeeld drukke straten of volle treinen.

Naast deze technologie heeft de Sony NW-S700 een stijlvol ontwerp en licht gewicht de walkmanbatterij is goed voor 50 uur speeltijd, een OEL-meerkleurendisplay, FM-radio en uitgebreide muziekfuncties.

De lawaai-onderdrukkings- en weergaveverbeteringstechnologieën in de Sony NW-S700 werken samen met de 13.5 mm doorsnee EX-hoofdtelefoon. Deze Noice-Cancelling hoofdtelefoon is uitgerust met microfoons voor het waarnemen, analyseren en neutraliseren van hinderlijk omgevingsgeluid. Clear Stereo- en Clear Bass-technologieën zorgen voor een helder geluid en een weergave die de oorspronkelijke opname benadert.

De Sony NW-S700 is voor nog meer luister- en beheeropties te combineren met de nieuwste SonicStage CP-software, versie 4.1. Met SonicStage zijn persoonlijke afspeellijsten eenvoudig te beheren. Ook zorgt SonicStage voor snelle toegang tot ‘Connect’, Sony's online muziekservice met een catalogus van ruim 1,5 miljoen muziek downloads.

Voor de Sony NW-S700 zijn verschillende accessoires leverbaar, waaronder leren draagtassen, een halsband en een handige armband. Tevens is er een opnamekabel leverbaar met walkmanhouder, waarbij de gebruiker direct muziek kan opnemen zonder computer. Sony biedt ook apparatuur zoals een laadstation met weergavefunctie en de Bluetooth Audio zender waarmee andere apparaten met Bluetooth kunnen worden aangestuurd. De S700 walkman is standaard voorzien van een drieregelig OEL-meerkleurendisplay dat tijdens het afspelen de afbeelding van het cd hoesje weergeeft en is leverbaar in vier stijlvolle kleuren: violet, zwart, roze en goud.