Interessant:

Nokia introduceert nieuwe multimedia kanonnen

nieuws 25 april 2006 om 11:49

Nokia heeft vandaag drie nieuwe multimedia toestellen geïntroduceerd in de N-serie. Het gaat om de speelse N72, de stereo N73 en het fotomodel de N93. De Nokia N93 is voor Europese begrippen vernieuwend vanwege de drievoudige optische zoom. In combinatie met een 3,2 megapixel ccd-chip kan de N93 de concurrentie met digitale camera’s aan.

Nokia N93
De Nokia N93 is het ultieme mobiele toestel voor spontane video-opnames. Naast een digitale camcorder, telefonie en rijke internetcommunicatiefuncties biedt het toestel een 3,2-megapixelcamera met optische technologie van Carl Zeiss, video-opnamemogelijkheden van DVD-kwaliteit tegen 30 frames per seconde en een 3x optische zoom met videostabilisatie. Je kan je herinneringen tot leven wekken op het scherm met hoge definitie, of je kan de Nokia N93 rechtstreeks aansluiten op je TV voor een breedbeeldfilmervaring.


Nokia N73
De Nokia N73 is een opmerkelijke multimediacomputer met krachtige fotografiefuncties en geïntegreerde stereoluidsprekers met 3D-geluid. Naast de standaardwaaier van multimedia-ervaringen van het Nokia Nseries-assortiment biedt de Nokia N73 ook een 3,2-megapixelcamera met optische technologie van Carl Zeiss, automatische scherpstelling en ondersteuning om foto's te uploaden naar de fotogemeenschap Flickr.com. En dat alles in één toestel dat klaar is om elke digitale camera uit te dagen.



Nokia N72
De Nokia N72 biedt opmerkelijke multimediamogelijkheden, verpakt in een mooi parelroze of glanzend zwart toestel. De Nokia N72 biedt de voordelen van veelzijdige fotografie, ontspanning en persoonlijke productiviteit aan mensen die stijl even belangrijk vinden als technologie. De Nokia N72 is krachtig en tegelijkertijd stijlvol. Het toestel is uitgerust met een 2-megapixelcamera, een geïntegreerde digitale Music Player, speciale cameratoetsen en toetsen om de Music Player te bedienen, een FM-radio en ondersteuning voor Visual Radio.