Interessant:

Levi Strauss integreert iPod in zijn nieuwste spijkerbroek

nieuws 14 januari 2006 om 02:32

Werkelijk iedereen probeert te profiteren van het succes van de Apple iPod muziekspeler. Gisteren werd bekend dat zelfs Sony een accessoire uit zal brengen voor de muziekspeler van zijn concurrent. Tegenwoordig kennen we ook de nodige kledingstukken die speciaal bestemd zijn voor de iPod. Binnenkort komt Levi Strauss met een spijkerbroek die de iPod integreert.

De nieuwe Levi RedWire DLX Jeans zullen in het najaar van 2006 in de winkels liggen. De RedWire DLX Jeans hebben niet alleen een speciaal op maat gemaakt zakje voor de iPod, Levi Strauss heeft ook speciale knoppen op de broek aangebracht. Via deze knoppen kan de iPod bediend worden, terwijl deze veilig opgeborgen zit.

Binnenin het kleine zakje op de RedWire DLX Jeans zit een speciale aansluiting voor de iPod. Aan de buitenkant van het zakje, bevindt zich een joystick waarmee de iPod bediend kan worden. Tevens is het mogelijk om je koptelefoon netjes op te rollen in de broek, zodat deze nooit meer in de knoop zit.

Levi Strauss heeft nog geen prijzen voor zijn iPod jeans bekend gemaakt. Wel verzekerde Levi dat de broek gewoon gewassen kan worden in de wasmachine, uiteraard moet de iPod dan wel uit de broek gehaald zijn.

MacDailyNews