Interessant:

palmOne introduceert nieuwe Tungsten in Nederland

nieuws 13 april 2005 om 23:57

De Tungsten E was in PDA-land een ongekend succes. Vandaag introduceert palmOne de E2 en hoopt met deze vernieuwde Tungsten het succes van de E te evenaren. De adviesprijs van de E2 bedraagt 249 euro.

Voortbouwend op de populariteit van de Tungsten E handheld, die wereldwijd bijna 2 miljoen keer over de toonbank is gegaan introduceert palmOne vandaag de Tungsten E2. De Tungsten E2 heeft een helderder kleurenscherm, flash geheugen, Bluetooth en een krachtiger batterij.



“Deze stijlvolle handheld is perfect voor zowel de professionele gebruiker in de bestuurskamer als de student in het klaslokaal”, aldus Ken Wirt, senior vice-president van de wereldwijde marketingafdeling voor palmOne.

"Met de veelzijdige Tungsten E2 krijgen klanten meer waar voor hun geld. Met de Bluetooth draadloze technologie bijvoorbeeld, of het heldere kleurenscherm dat de kalender, contacten, documenten, foto's en video’s nog scherper weergeeft. Ook is de Tungsten E2 voorzien van flash geheugen om belangrijke informatie veilig te bewaren, zelfs wanneer u vergeet om de handheld op te laden.”

De voorganger van de Tungsten E2, de Tungsten E, heeft aangetoond enorm populair te zijn onder prijsbewuste consumenten en professionele gebruikers. Volgens de statistieken van de NPD Group heeft de Tungsten E het opmerkelijke resultaat behaald om 17 maanden lang de verkooplijsten aan te voeren.

palmOne’s Tungsten E2 handheld heeft een consumentenadviesprijs van €249 en zal vanaf vandaag verkrijgbaar zijn.

portablegear.nl