Interessant:

Rechter moet gemoederen bedaren na SMS dump

nieuws 28 februari 2005 om 15:15

In december 2004 had een Maleisische bruid de twijfelachtige eer als eerste ter wereld per SMS in de steek gelaten te worden op het altaar. Deze vernederende en onbeschofte actie krijgt wellicht een staartje voor de bruidegom, hij wordt namelijk aangeklaagd.

De gedupeerde bruid heeft besloten om haar ex-bruidegom voor de rechter te dagen en een financiële vergoeding te eisen voor wat hij haar aandeed. Een dag voor het huwelijk liet hij zijn echtgenote in spé weten dat ze niet bij elkaar pasten. Uiteraard schrok de bruid enorm van dit onpersoonlijke SMS'je.

Omdat het huwelijksfeest al helemaal geregeld was, besloot de bruid om het gehele feest door te laten gaan. Samen met duizend gasten vierde ze een bruiloft zonder bruidegom. Nu wil de bruid geld zien en verhaalt ze de gemaakte kosten voor het huwelijksfeest op haar ex-bruidegom. Inmiddels is de advocaat van de bruid bezig de rechtszaak voor te bereiden.

De bruidegom staat nog een tegenvaller te wachten. De bruidegom is namelijk professioneel voetbalspeler en zijn club is niet blij met zijn onbeschofte gedrag. De Maleisische voetbalbond onderzoekt of hij ontslagen kan worden wegens het "beschamen van het imago van het nationale elftal." Sinds het SMS incident is overigens niets meer vernomen van de bruidegom.

Cellular News