Interessant:

Details over nieuwste Orange smartphone uitgelekt

nieuws 26 februari 2005 om 17:22

Orange liet de wereld enkele jaren geleden kennis maken met de smartphone. De Sound Picture Video (SPV) was de eerste toegankelijke smartphone en nu is Orange alweer toe aan de derde generatie SPV's. De C550 is nog niet officieel aangekondigd.

Orange heeft nog geen details bekend gemaakt over zijn SPV C550, maar de website CoolSmartPhone.com wist enkele uitgelekte foto's van de C550 te bemachtigen.

Net als alle andere SPV modellen, wordt de C550 in Taiwan gemaakt door fabrikant HTC. Volgens ingewijden zou de C550 veel weg hebben van de T-Mobile Microsoft smartphone, de SDA Music. Deze SDA Music is eveneens afkomstig van de HTC fabriek. CoolSmartPhone.com denkt echter dat de SPV C550 een vernieuwde versie van de SDA Music is.

De SPV C550 beschikt over een groot LCD kleurenscherm, 64 megabyte geheugen, ondersteuning voor losse geheugenkaarten en een 1,3 megapixel digicam. Ook deze SPV is voorzien van Microsoft software.

Orange hoopt de nieuwe SPV in mei te kunnen gaan verkopen. In die periode komen er waarschijnlijk nog twee andere Orange smartphones op de markt.

The Register