menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

ING met app voor beleggen

ING met app voor beleggenokt 17ING introduceert de Mobiel Beleggen App. Hiermee wordt het mogelijk om altijd en overal te beleggen via de smartphone. 24 uur per dag hebben gebruikers inzicht in hun beleggingsportefeuille en kunnen ze recente koersinformatie volgen.

Met de app (voor iOS en Android) krijg je direct inzicht in je historisch rendement via overzichtelijke grafieken. Bovendien kan je via een eenvoudige ‘watchlist’ je favoriete beleggingsinstrumenten volgen. ING heeft de Mobiel Beleggen App ontwikkeld in samenwerking met klanten. De afgelopen maanden werd de app succesvol getest door ruim 200 klanten.

‘‘We zien dat beleggen in populariteit toeneemt. Klanten verwachten bovendien van ons dat we investeren in innovatie. De Mobiel Beleggen App is daarin weer een nieuwe stap waarmee we klanten inzicht en overzicht bieden in hun financiλle zaken,’’ aldus Arnout Bloys van Treslong, directeur Tribe Beleggen & Experience Private Banking.

Ook als je nog niet belegt kan je de app gebruiken, onder meer om recente beurskoersen te zien. In de toekomst zal de Mobiel Beleggen App verder uitgebreid worden, bijvoorbeeld met Beleggen met Beheer of met de mogelijkheid in de app geld over te schrijven naar een beleggingsrekening. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van de app.

ABN Amro kwam in 2016 al met een app voor mobiel beleggen.

26 oktober 2017 - 14:04
Dossier: Software
Bron: PortableGear

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord