menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek


Alcatel met gouden SHINE LITE

Alcatel met gouden SHINE LITEmrt 17TCL Communications komt met een limited edition van de Alcatel SHINE LITE, de Alcatel SHINE LITE Black & Gold. Deze limited edition is alleen in Nederland en in een beperkte oplage verkrijgbaar. Het toestel is met een adviesprijs van 1.000 euro niet goedkoop.

De reguliere uitvoering van de Alcatel SHINE LITE, die vorig jaar tijdens IFA werd geďntroduceerd, heeft een aluminium frame met een glazen voor- en achterkant in de kleuren wit of goud. De SHINE LITE Black & Gold-editie heeft een 24-karaats gouden afwerking en is voorzien van een zwarte, glazen voor- en achterkant. De interne specificaties zijn identiek aan de reguliere versie.

Alcatel SHINE LITE Black & Gold - Voorkant
Alcatel SHINE LITE Black & Gold - Voorkant

“De SHINE LITE is uniek dankzij zijn hoogwaardige afwerking en goede specificaties, zoals een 13 megapixel camera, een vingerafdrukscanner, een quad-core processor en een scherpe prijs. Met de beschikbaarheid van de SHINE LITE Black & Gold bieden we een hoogwaardig toestel met een nog exclusiever design, speciaal voor consumenten die zich willen onderscheiden”, aldus Thomas Rodrigues Marketing Manager Benelux TCL. “Design is ontzettend belangrijk en we zien dat zelfs de instap smartphones al voorzien zijn van goede specificaties. Met deze limited edition komen we hieraan ruim tegemoet.”

Alcatel SHINE LITE Black & Gold - Achterkant
Alcatel SHINE LITE Black & Gold - Achterkant

De SHINE LITE Black & Gold is tot stand gekomen in samenwerking met Goldgenie, dat is gespecialiseerd in het vergulden van luxe goederen. De limited edition SHINE LITE Black & Gold is vanaf 1 maart 2017 exclusief verkrijgbaar in Nederland bij Belsimpel voor 1.000 euro.

Afgelopen jaren verschenen er regelmatig gouden of diamanten uitvoeringen van telefoons. Veelal waren dit echter high-end telefoons. Sommige telefoons waren wel heel duur, zoals bijvoorbeeld een diamanten iPhone 5 van 56.000 dollar of een Samsung Galaxy Note 3 met diamanten voor 5.555 euro.

10 maart 2017 - 11:30
Dossier: Smartphones
Bron: PortableGear

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord