Interessant:

Nokia overspoelt markt in 2004 met nieuwe mobieltjes

nieuws 30 maart 2004 om 22:18

Net als vorig jaar wil mobiele telefoonfabrikant Nokia consumenten werkelijk overspoelen met mobiele telefoons dit jaar. Nokia heeft het streven om in 2004, net als in 2003, maar liefst veertig nieuwe modellen te introduceren. Het gaat niet alleen om mobieltjes in 2004.

In voorgaande jaren hadden mobiele telefoon experts en ook de aandeelhouders van Nokia flink commentaar op het aantal nieuwe telefoons van de Finse fabrikant.

Om aan deze kritiek tegemoet te komen en om zijn toppositie te behouden, lanceerde Nokia vorig jaar veertig nieuwe telefoons. Op een aandeelhoudersvergadering liet Nokia directeur Ollila weten voor 2004 hetzelfde aantal releases te willen hanteren.

Nokia lanceert ook steeds meer producten die gelieerd zijn aan mobiele telefoons, maar waar niet mee gebeld kan worden. In 2003 maakten we al kennis met de Media Master, daarmee kunnen MMS foto's draadloos op een televisie worden weergegeven. In 2004 komt daar de Fitness Master bij, deze gadget helpt je bij je dagelijkse work out en slaat alle je sportgegevens op in je mobiele telefoon.

WebWereld