Interessant:

Samsung Galaxy S5-promotie in Vogue

nieuws 7 juni 2014 om 11:34

Samsung heeft samengewerkt met het beroemde modetijdschrift Vogue voor de promotie van de Samsung Galaxy S5, Galaxy Gear 2 en Galaxy Gear Fit.

Vogue schakelde Eliza Cummings, een wereldberoemd fotomodel, in voor een sexy fotoshoot met de Galaxy S5, Galaxy Gear 2 en Galaxy Gear Fit. Volgens Yuri Jung, senior marketingmanager bij Samsung, representeert de fotoshoot "de harmonie tussen technologie en mode". Volgens Jung toont de fotoshoot "de moeite die Samsung doet om de ommezwaai te maken van een 'smart'-merk, waarbij technologische innovatie centraal staat, naar een merk dat 'cool' is en de consumenten op een emotioneel niveau aanspreekt".

Samsung en Vogue hebben gezamelijk besloten dat de foto's wereldwijd zullen worden gebruikt, zowel in retailwinkels én als digitale content zonder copyright. Samsung zegt al meer dan 10 miljoen exemplaren van de Galaxy S5 te hebben verkocht. Samsung bespaart kosten noch moeite voor de promotie van het toestel: in mei werd een terminal op vliegveld Hearthrow in Londen voor twee weken volledig gehuld in adverties voor de Galaxy S5.

Samsung werkt in Nederland momenteel samen met het Friese fotomodel Doutzen Kroes voor de promotie van haar producten. Eerder werkten de Koreanen samen met fotomodel Yfke Sturm.

Samsung Galaxy S5-fotoshot met Eliza Cummings in Vogue
Samsung Galaxy S5-fotoshot met Eliza Cummings in Vogue

Samsung Tomorrow