Interessant:

Topmodel Yfke Sturm gezicht Samsung Ladyphones

nieuws 15 april 2009 om 12:36

Topmodel Yfke Sturm wordt 'het gezicht' van Samsung Ladyphones; zij zal binnenkort de nieuwe Samsung Ladyphone presenteren tijdens de jaarlijkse Samsung Ladyphone Party op 2 juni te Amsterdam.

Dat maakte Samsung vanmiddag bekend tijdens de perspresentatie van Yfke Sturm's boek Yfkes Model Secrets. Yfke Sturm is een van de succesvolste Nederlandse topmodellen van dit moment.

Yfke Sturm

"Net als Samsung heeft Yfke oog voor fashion, vernieuwing, creativiteit en stijl. Daarmee is zij de juiste ambassadrice voor alle Samsung ladyphones. Zij zal vanaf nu niet alleen ons boegbeeld zijn maar ook onze ogen en oren in de nationale en internationale wereld van fashion. En fashion is inmiddels een domein dat veel breder is dan kleding alleen. De Samsung Ladyphone is daar een heel goed voorbeeld van", stelt Robert de Jager, Sales & Marketing Director Telecommunications Division van Samsung.

Vorig jaar introduceerde Samsung op het Ladyphone Event de Samsung L310 Allure. Dit jaar zullen waarschijnlijk de Samsung Allure Touch ("La Fleur") en/of de Samsung Allure S (S5050) worden geïntroduceerd.

portablegear.nl