Interessant:

Garmin introduceert Forerunner 15 GPS-sporthorloge

nieuws 7 mei 2014 om 09:47

Garmin introduceert de Forerunner 15, een betaalbaar GPS hardloop-horloge met een optionele hartslagmonitor en een ingebouwde activiteitsmeter.

De Garmin Forerunner 15 motiveert hardlopers door afstand, tempo, calorieën, persoonlijke records en hartslag bij te houden. Om er voor te zorgen dat hardlopers ook tussen de workouts actief blijven, houdt de Forerunner 15 ook de dagelijkse activiteiten bij; het aantal stappen en calorieën die gedurende de dag verbrand worden. 

De Forerunner 15 helpt je niet alleen om je hardloopdoelen te behalen, maar helpt ook om gezonde gewoontes te ontwikkelen en om actief te blijven tussen de workouts door. Het horloge heeft zelfs een functie die de je helpt te herinneren om te bewegen als je langer dan een uur inactief bent geweest. Deze kan gereset worden door een paar minuten constant te lopen. De batterijlevensduur is vijf weken in horloge/activiteitsmodus of acht uur in GPS modus, claimt Garmin. De Forerunner 15 kan dus de hele dag gedragen worden.

Garmin Forerunner 15 GPS-sportwatch serie
Garmin Forerunner 15 GPS-sportwatch serie

De Forerunner 15 kan verder gebruikt worden als monitor om de hartslag bij te houden en voor hartslagzone data voor iedere fitness-activiteit (een basis-hartslagband is bijgesloten bij sommige modellen en wordt separaat verkocht bij andere). Het horloge is eenvoudig te gebruiken doordat het maar vier knoppen heeft. Je kan timer pagina's instellen, persoonlijke records opslaan en datavelden aanpassen naar je eigen behoefte. Het horloge is tot 50 meter waterbestendig. Hardlopers kunnen eenvoudig hun huidige tempo zien met als optie om het rondetempo te kiezen en gemiddelde snelheid. De auto lap-functie motiveert doordat het iedere ronde een automatisch alarm geeft door middel van een piep en pop-up op het scherm als een kilometer voltooid is.

Wanneer Garmin's horloge gekoppeld is aan een Mac of PC, kan je je activiteiten uploaden naar Garmin Connect, een gratis online fitness community, om je training voortgang te volgen, doel te bepalen en te volgen en activiteiten te delen met andere Garmin Connect gebruikers of op social media websites. 

De Garmin Forerunner 15 is verkrijgbaar in zwart/groen, groen/wit en paars/wit met een smalle band en slank uiterlijk en zwart/blauw en rood/blauw met een bredere kast en langere band. Het horloge heeft een verkoopadviesprijs van € 149,- en € 179,- voor de hartslagmonitorbundel.

Garmin Forerunner 15 GPS-sportwatch
Garmin Forerunner 15 GPS-sportwatch

portablegear.nl


Gerelateerde producten